Wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies) oraz podobne technologie w celu świadczenia usług, dostosowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych i reklamowych. Możesz zawsze wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że cookies będą zapisane w pamięci urządzenia. Więcej w Polityce prywatności.

x

Kategorie

cenne profity
gwarancja rzetelności

Podsumowanie opinii

4.7

(21 Opinie)

  • 5
    (67%)
  • 4
    (33%)
  • 3
    (0%)
  • 2
    (0%)
  • 1
    (0%)
Ocena 
2020-07-15
Zweryfikowany użytkownik

Kominek wolnostojący

Piecyk wyglada efektownie i minimalistycznie, zgodnie z oczekiwaniami, nie mogę się jeszcze wypowiedzieć na temat jego użytkowania, gdyż nie jest jeszcze zainstalowany, dodam kolejna opinie po odoaleniu, obsługa sklepu bardzo kompetentna, zamówienie zrealizowane sprawnie i szybko,

    Ocena 
    2020-07-13

    Wkład 3szybowy

    Zamówiliśmy powyższy wkład 1,5 tygodnia temu. Jesteśmy na ten moment bardzo zadowoleni z doradztwa i czasu realizacji.Sam wkład prezentuje się pięknie :)

      Ocena 
      2020-07-10

      eco max 7 3f

      Kupiłem ten wkład i wszystko jest ok. Doszło w całości, wygląda fajnie wszystko się zgadza. Ciekawy jest ten sposób otwierania bocznych szyb.

        Ocena 
        2020-07-10

        Wkład Kominkowy

        Kominek wygląda bardzo ładnie po rozpakowaniu wszystko ok dobrze wykonany ,szyby domykają się dokładnie

          Ocena 
          2020-06-17

          Piec Jotul

          Kupiłem Jotul F8 ,szybka dostawa i profesjonalna obsługa. Polecam zakupy. Edward.

            Ocena 
            2020-06-10

            5

            Super

              Ocena 
              2020-05-31

              Odkurzacz do popiołu

              Fajny produkt. Wspaniały do czyszczenia pieca. Sprawne dostarczenie. Firma godna polecenia.

                Ocena 
                2020-05-31

                Piec Jotul

                Firma działa bardzo sprawnie. Obsługa, podawane informacje są prawdziwe i pełne. Jestem w pełni zadowolony z zakupu i obsługi. Produkt doskonale zabezpieczony przed uszkodzeniem w trakcie transportu. Dostawa błyskawiczna!

                  Ocena 
                  2020-05-28
                  Zweryfikowany użytkownik

                  Kominki

                  Kominki super. Idealnie wkomponowały się w atrapę kominka w moim salonie. Mogę cieszyć się prawdziwymi płomieniami. A żel dodatkowo daje efekty džwiekowe. Skwierczy jak prawdziwe drewno. Polecam.

                    Ocena 
                    2020-05-11

                    Jest ok

                    Wszystko ok tak jak w opisie. Całkiem solidny wkładzik spełniający normy ekoprojektu. Na ten moment wszystko jest ok.

                      Ocena 
                      2020-05-11

                      Polecam

                      Polecam osobom chcącym mieć kominek trójstronny. W tej cenie to naprawdę ciężko coś znaleźć, a ten wkład jest naprawdę przyzwoity. Korzystamy dopiero od kilku tygodni ale na ten moment jesteśmy zadowoleni.

                        Ocena 
                        2020-05-11

                        Pozytywna opinia

                        Szału nie ma ale wykończenie jest przyzwoite. W tej cenie jestem zadowolony dobra oferta. Tutaj trzeba jednak zwrócić uwagę, że ten model wkładu po zabudowie ma "odsłoniętą" dolną część fasady całą tą z regulatorem. To jest lekko asymetryczne no ale tak to jest zrobione. Ogólnie ok.

                          Otrzymuj informacje o promocjach, nowościach czy rabatach. Na podany adres email otrzymasz kod rabatowy 3%.
                          prezenty

                          Prezenty rzeczowe

                          Powyżej 1500 PLN otrzymasz użyteczny prezent rzeczowy. Szczegóły. 

                          Darmowa dostawa

                          Darmowa dostawa

                          Powyżej 1100 PLN dostawa 0 zł w każde miejsce w Polsce.

                          Rabaty

                          Rabat 6% na dzień dobry

                          Zapłać przelewem bankowym (rabat 3%) i zapisz się na newsletter (rabat 3%).

                          Możliwość negocjacji

                          Możliwość negocjacji

                          Gdzieś jest taniej lub otrzymałeś lepszą ofertę? Skontaktuj się z nami.